Home / Babaúszásról

Babaúszásról

A babaúszás 2002. február 1-től indult útjára, a Debreceni Búvárklub szervezésében, egy réges-régi álom beteljesüléseként. Ez volt az a pillanat amikor a babaúszás helyszínéül szolgáló, Debreceni Gyógyfürdőben kialakítottak egy kifejezetten babaúszásra alkalmas és az ANTSZ által is elfogadott medencét.

 

A babaúszó medence 35 fokos és megkapta azt a számos európai országokban is használatos legmodernebb vízforgató berendezést, mely klór nélkül, egy eloxán nevezetű vegyszer felhasználásával tartja tisztán a vizet.

 

Oktatóink hétvégénként, szombaton 14:30-tól 17:00-ig, vasárnap 8:00-11.30 ig várják 3 hónapostól 4 éves korig a babákat, akik szüleikkel együtt vesznek részt a foglalkozásokon. Egy csoportba 8 babánál többet sosem fogadunk, ezzel tudjuk biztosítani azt, hogy az oktatók minden babával és szülővel egyformán és egyénileg tudjanak foglalkozni.

 

A foglalkozásainkon babatornával kezdünk majd, a babák haladási ritmusának, gyakorlottságának és egyéniségének megfelelően alakítjuk egyénileg az órákat úgy, hogy a baba a legteljesebb biztonságban és boldogságban érezze magát.

 

A színvonalas munkára garanciát jelent az a közel 2000  elégedett család és persze a babák, valamint a 34 éves úszó oktatói gyakorlat, a szakirányú egyetemi végzettség, a több mint baba, valamint az úszó- és búvársportban elért sikereink.

 

A babákkal és szüleikkel, első alkalommal időpontot egyeztetünk, orvosi igazolást  valamint a foglalkozásainkon a higiénia érdekében speciális úszópellus és kisnadrág használatát kérjük.

 

A medencetérben pelenkázó asztalok, járókák valamint gyerekjátékok teszik még kellemesebbé az együttlétet.

Babaúszás debrecen