Home / Jelentkezés babaúszásra hétköznap

Jelentkezés babaúszásra hétköznap

Hétköznap jönnétek babaúszásra?

Hétköznapokon kedden és pénteken tartunk babaúszó foglalkozásokat Debrecenben az AQUATICUM ÉLMÉNYFÜRDŐBEN. A keddi és a pénteki foglalkozásokra a sajnos nem lehet előre bérletet váltani, és a hétvégi bérleteinket sem lehet felhasználni.

Ha szeretnétek jönni akkor az Aquaticumban a pénztáránál lehet jegyet váltani a foglalkozásokra. A babaúszó foglalkozás ára 3300 Ft/alkalom, viszont egy babaúszó jeggyel 2 felnőtt és egy 3 év alatti gyermek jöhet be. A foglalkozások 30 percesek, de a kezdés előtt 20 perccel már be lehet jönni és a foglalkozás után további 40 percig lehet az Aquaticum területén tartózkodni felár nélkül!

Minden kedden délután 14:30, 15:00-től kezdődnek a foglalkozások. Minden pénteken  délelőtt 10:30, 11:00, 11:30-tól kezdődnek a babaúszó foglalkozások. Ha szeretnétek jönni, kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési lapot és válaszd ki, melyik napon, hány órakor jönnétek.

Miután kitöltötted a lenti BABAÚSZÁS JELENTKEZÉSI lapot kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben pontosan leírjuk, mit kell magatokkal hoznotok babaúszásra. Jelentkezéseteket követően 24 órán belül mindenkit visszahívunk, mert előfordulhat, hogy az általad kiválasztott babaúszás időpont már megtelt. Várunk benneteket is szeretettel…

Babaúszás debrecen

Név*

Email cím*

Telefon*

Baba kora*

Mikor szeretnétek jönni?*

Hány órára?*

Megjegyzés