Home / Jelentkezés babaúszásra vagy kisgyermek úszásra

Jelentkezés babaúszásra vagy kisgyermek úszásra

Babaúszás helyszíne debrecenben

Hétvégi babaúszó foglalkozások, kisgyermek úszó foglalkozások 2 medencében...

A hétvégi foglalkozásokat 2 különböző medencében tartjuk. Külön medencében tartjuk a foglalkozásokat a babáknak 3 hónapos kortól 2 éves korig és külön medencében foglalkozunk a 2 éves kort betöltött kicsikkel egészen 4 éves korig.

Szerencsére a 2 medence egymás mellett van így akár babaúszásra, akár kisgyermek úszásra szeretnétek jönni, mindkét esetben a Debreceni Termál fürdőbe (Aquaticum Termálfürdő) kell jönnötök.

Bejárat a Régi Vigadó felől (a képen a bejárat látható). Miután beléptetek a bejáraton, egyből balra kell fordulni és a folyosó végén lesz a babaúszás bejárata és mindkét medence…

Először jönnétek babaúszásra?

Ugye tudod, hogy az első alkalom FÉLÁRAS és nem jár semmilyen kötelezettséggel? Kérlek töltsd ki az alábbi két jelentkezési lap egyikét, annak megfelelően, hogy babaúszásra (3 hónapos kortól) vagy már kisgyermek úszásra (2 éves kortól) és válaszd ki, hogy melyik hétvégén és hogy szombaton vagy vasárnap szeretnétek jönni, majd kattints a “KÜLDÉS” gombra.

FONTOS! Az féláras első alkalom csak a hétvégi babaúszó foglalkozásokra vonatkozik.

Miután kitöltötted a rátok vonatkozó JELENTKEZÉSI lapot, kapni fogsz tőlünk egy e-mailt, amiben pontosan leírjuk, mit kell magatokkal hoznotok babaúszó vagy a kisgyermek úszás foglalkozásra.

Jelentkezéseteket követően 24 órán belül mindenkit visszahívunk, mert előfordulhat, hogy az általad kiválasztott babaúszás időpont már megtelt.

FIGYELEM! Ha most hétvégén szeretnétek jönni, akkor szerda este 8 óráig jelentkezzetek a lenti űrlap kitöltésével. Sajnos ha csütörtökön, pénteken vagy szombaton jelentkeztek, akkor CSAK A KÖVETKEZŐ HÉTVÉGÉRE TUDUNK IDŐPONTOT ADNI! 

Várunk benneteket is szeretettel…

Jelentkezés babaúszásra 3 hónapos kortól 2 éves korig

Név*

Email cím*

Telefon*

Baba kora*

Mikor szeretnétek jönni?*

Hány orakor?*

Megjegyzés

Jelentkezés kisgyermekúszásra 2 éves kortól 4 éves korig

Név*

Email cím*

Telefon*

Baba kora*

Mikor szeretnétek jönni?*

Hány orakor?*

Megjegyzés